Business

Går du med en drøm om at få lavet om ude på dit badeværelse, eller skal du måske starte med et helt fra bunden? Så ved du allerede nu, hvor svært det kan være at beslutte sig for, hvordan det skal se ud, og hvilket udtryk det skal have.

Virksomhed

AUBO køkken & bad

Adresse

Vævervej 19-23, 7490 Aulum

Telefon

97 47 35 00

E-mail

aubo@aubo.dk

Webside

https://www.aubo.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 16. januar

De her 3 badeværelsestendenser vil du komme til at se mere til i 2019

Der er i dag så mange forskellige flotte designs at vælge imellem. Tag for eksempel et kig på badeværelser fra AUBO. Og det er derfor heller ikke helt let at finde ud af, hvad der vil blive moderne i fremtiden, når det kommer til badeværelser. Der er dog især 3 tendenser, som vi vil komme til at se mere til i 2019. Dem kan du læse mere om lige her.

Det vigtigste er, at du er tilfreds

Når det kommer til et af de vigtigste rum i ens hjem, vil man gerne gøre det helt rigtige, når det skal laves om. Derfor handler det om at sætte sig godt ind i de mange muligheder, som man har og tage nogle gode beslutninger, der kommer til at stemme overens med ens personlige stil. Kun på den måde kan man være sikkert på, at man bliver tilfreds med sit nye og moderne badeværelse.

I 2019 kommer vi til at se mere til de rå og naturlige materialer

En trend, der dog ser ud til at holde ved i 2019, er den naturlige. Det betyder, at der til stadighed skal være fokus på de rå materialer kombineret med det naturlige. Her kan det især være en fordel at trække nogle materialer ind, som består af træ og ellers holde sig til de lidt mere rå nuancer, når det kommer til sten og fliser til blandt andet bordpladen.

Det kan også være en fordel med en mere hyggelig belysning og nogle store grønne planter, der kan give et indtryk af, at man befinder sig ude i naturen.

Og så begynder de mørke nuancer og de meget moderne tekniske løsninger at vinde indpas

Derudover er det også det helt mørke og stilrene, der begynder at vinde indpas. Det betyder, at det især er de mørke nuancer, såsom sort, mørk blå og grå der kommer til at kunne ses i de mange nyere badeværelser.

De mørke farver giver et indtryk af, at man befinder sig i en luksussuite, og derfor kan det være en fordel at bruge guld armatur, stearinlys og alt, hvad der findes inden for meget moderne og tekniske løsninger.

Det rene og hvide badeværelse går dog aldrig af mode

Og sidst men ikke mindst, så beholder vi også det helt hvide og rene badeværelse i 2019. Det er en genganger, og det er derfor også en stil, som der måske aldrig kommer til at gå af mode. Det hvide badeværelse giver en følelse af, at man befinder sig i et spa, og derfor kan man med fordel kombinere det hvide med nogle hyggelige farver, store håndklæder, duftende lys og grønne planter.