Business

I krig og lejlighedssøgen gælder alle kneb - det er i hvert fald en fordel at kende til dem alle sammen.

Virksomhed

Motion-online.dk

Webside

https://www.motion-online.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. august

3 gode råd til dig der søger ny lejlighed i Nordjylland

Derfor får du her 3 gode råd til, hvordan du får dit nye hjem i Nordjylland eller andre steder.

Esset i ærmet, når det gælder lejlighedssøgen

Har du problemer med at finde den helt rigtige lejlighed? Og har du kigget på diverse boligudlejningshjemmesider og i hver eneste avis? Så er det på tide, at nytænkningen begynder. På Facebook kan du søge efter lejligheder, og endda vælge område, så du ikke behøves at se enhver ledig lejlighed i landet. Søger du f.eks. på ”ledige lejligheder i Frederikshavn”, kommer du til en side, hvor du ser alle ledige lejligheder i Frederikshavn, der er blevet lagt op.

Hvad skal du kigge efter?

Når du nu er kommet dertil, hvor du har fundet en lejlighed eller et hus, som du kan leje eller købe, er der nogle ting, du skal være opmærksom på i forhold til husets stand.

På det sidste har danske husejere især været opmærksomme på sætningsskader, hvilket er en revne i fundamentet, der har dyre konsekvenser. Når du kigger på lejlighed eller hus, er det derfor vigtigt, at du kigger efter eventuelle fejl eller skader, som boligen har lidt under for at være sikker på, at du ikke ender med en stor ukendt og ubuden udgift.

Hvis du ikke selv er ekspert på området, kan det være en god ide at overtale et familiemedlem eller en god ven til at kigge på sagerne eller skaffe en ekspert, som kan kigge på det. Hvis du ikke kender nogen, som har erfaring med problemet, kan du gå til siden her og blive klogere - eventuelt stadig sammen med en du stoler på, så I er to til at lære og holde øje.

Dekoration

Når du har fundet den perfekte lejlighed, er budgettet efterhånden ved at være strammet til. Her er det en fordel, at vintage-stilen trender. Du kan med fordel kigge i genbrugsbutikker, se hvad din familie og venner har stående i garagen eller tage på lossepladsen for at finde møbler og dekoration. En anden trend er masser af planter. Dette giver dig mulighed for at finde pynt i naturen og på den måde spare penge. Blomster og planter kan både presses og sættes imellem to stykker glas i en ramme som vægdekoration eller blot i en sød vase, der passer til dit farveskema.