Business

Når vinterens mørke og lave temperaturer melder sig på banen, er der mange, der drømmer sig væk til fjerne kyster med hvide sandstrande, azurblåt hav, lune temperaturer, naturskønne områder og eventyrlige oplevelser.

Virksomhed

Yaneeda.com

Adresse

Bredgade 19E, 1260 København K

Telefon

+45 7070 2520

E-mail

info@yaneeda.com

Webside

https://www.yaneeda.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 22. november

3 gode grunde til, at Bali er en rejse værd

Heldigvis behøver det ikke kun forblive en drøm! Det er billigere end nogensinde før at drage på eventyr rundt omkring i verden, og især en ø har taget Europa med storm. Det er Bali.

Det er ikke uden grund, for den indonesiske vulkanø byder på frodig natur, tropiske regnskove, et rigt dyreliv, skønne sandstrande, hyggelige byer samt et farverigt og mangfoldigt kulturliv, hvilket gør Bali til et eksotisk drømmerejsemål. Så hvad venter du på? I denne artikel får du tre gode grunde til, at rejser til Bali i 2020 stadig vil være på de flestes bucket list.

Overdådig natur

Uanset hvor turen går hen på Bali, er én ting sikkert. Naturen på Bali er umådelig frodig, og på hver en bakke eller bjergside vokser der regnskov, palmer, bambus og ris. Når du rejser rundt på øen, vil du ganske enkelt blive mødt af smukke landskaber, hvor der stadig er aktive vulkaner, der sørger for at nære og gøde jorden. Det tropiske klima byder også på flotte sandstrande, hvor turister ynder at nyde det krystalklare hav. Den indonesiske ferieø er indbegrebet af smuk natur, hvor den indre ro kan dyrkes i fulde drag. Derudover er Bali også en landbrugsø, hvor det tropiske klima gør, at der kan dyrkes afgrøder året rundt. Derfor vil du også se imponerende rismarker, så langt øjet rækker, og der høstes op til flere gange om året.

Kulinariske oplevelser i særklasse

Det balinesiske køkken er traditionelt set meget krydret og stærkt. Skulle du ikke have lyst til stærk mad, må du dog alligevel ikke lade dig afskrække. I takt med at Bali er blevet en populær feriedestination for unge såvel som ældre, ved restauranterne, at turisterne ikke nødvendigvis kan klare den samme mængde chili. Af den grund får du mange steder chilien serveret i en lille skål ved siden af, således du selv kan dosere efter behov. Kast dig ud i en af deres lokale retter som Nasi Goreng, der er stegte ris med grøntsager, lidt kylling eller rejer i, Sate Ayam, som er marinerede kyllingespyd serveret med peanutsauce, eller Babi Guling, som stegt gris grillet over kul og pakket ind i kassavablade. Bali byder dog også på et væld af vegetariske og veganske retter, som også får mundvandet til at løbe

Træk stikket ud og få ro i krop og sjæl

Hvis der er én ting, der kendetegner Bali, er det øens evne til at få en til at komme helt ned i gear – og endda trække stikket for en stund. Selv dyrker balineserne et fredfyldt liv, hvor de viser respekt og taknemmelighed for de gode ting, der sker for dem. Ethvert aspekt af balinesernes liv er præget af hinduistisk religion og kultur, og ud over troen på en række forskellige hinduistiske guder lever balineserne også med troen på, at hvert træ, blomst og sten har sit eget liv. Det er ikke uden grund, Bali bliver kaldt for gudernes ø. Befolkningen stræber efter at leve i harmoni med dem selv og deres omgivelser i håbet om et bedre liv på jorden, og det kan du ikke undgå at mærke på egen krop og sjæl, når du tager til Bali. Stress og jag eksisterer ikke på øen, og den alligevel meget afslappede og uformelle tilgang til religion gør det til en fantastisk oplevelse at besøge Bali.