FREDERIKSHAVN: Danmarks position, når det gælder sportsgrenen floorball, styrkes nu markant. Floorball Danmark samt en række partnere har fået tildelt værtskabet af VM-kvalifikationen for herrer, som afvikles d. 29. januar til d. 2. februar 2020 på dansk grund i Frederikshavn. Her har Floorball Danmark fast hjemmebane med sine landshold i Arena Nord. Den faste hjemmebane i Frederikshavn er en del af et landsholdssamarbejde med Frederikshavn Kommune og DR.

- Det at VM-kvalifikationskampe spilles i Frederikshavn, vidner om at Frederikshavn Kommune er lykkedes med at være værtsby og hjemmebane for floorball. Vi har haft nogle fantastiske dage med de landskampe, der er blevet spillet her i kommunen, og vi vil byde på lige så fantastiske dage, når de internationale spillere ankommer til Frederikshavn, siger borgmester i Frederikshavn Kommune, Birgit S. Hansen.

Frederikshavn Kommune er vant til at afholde internationale sportsturneringer. I 2015 havde det norske kvindelandshold hjemmebane i Frederikshavn ved VM i Håndbold, og i 2018 fik de danske landshold i floorball hjemmebane i Frederikshavn på baggrund af flotte resultater fra en af kommunens mange floorballklubber, Frederikshavn Blackhawks.

- Vi er en kommune, som elsker de store sportsbegivenheder. Det samler folk fra forskellige egne af landet, hvor de mødes om det fællesskab, det giver at opleve og heppe på spillerne. Under de foregående kampe med det danske og norske landshold så vi, hvor engageret spillerne er, og jeg glæder mig personligt til at opleve endnu mere floorball i topklasse, fortsætter borgmester i Frederikshavn Kommune, Birgit S. Hansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...