To gale svømmere forsøger at skaffe sponsorer til deres projekt

FREDERIKSHAVN: Lørdag 6. april har svømmerne Anders Vestergaard og Per Kristensen lånt Frederikshavn Svømmehal ekstraordinært fra klokken 17 til 20 udover den almindelige åbningstid fra klokken 8 til 17.

- Vi har lavet aftale med sponsorer, om at betale et beløb pr. svømmede kilometer, til vores projekt.

Sponsorerne betaler for hver kilometer, vi svømmer på 12 timer. I den almindelige åbningstid fra 08:00 til 17:00, vil der være én bane reserveret til os og én bane til Jer der gerne vil hjælpe os et stykke af vejen. Entreen i den almindelig åbningstid, er for egen regning.

Vi håber på, at du har lyst til at svømme og trække os frem til vores slutmål. Vi skal svømme i 12 timer, som en del af vores træning op til ”Danmarks længste uafbrudte svømmetur” fra Danmark til Norge.

- Vi skal svømme i 12 timer fra klokken 8 til klokken 20 og du er velkommen hele dagen. Fra klokken 17 er entreen betalt af Anders og Per. Din entre går igennem servicedøren.

Fra klokken 17 vil der være musik i svømmehallen efter en playliste.

Café Hyggestunden vil være åben og byder på en særlig tilrettelagt og lækker buffet, til kr. 99,- pr. person. Denne aften vil der være åbnet mellem cafeen og svømmehallen, så du kan derfor nyde din mad i caféen eller i svømmehallen. For at få andel i buffeten skal du bestille på telefon 98438523 senest d.04.04.19

Vi ser frem til en sjov aften i svømmehallen, hvor alle med lyst til svømning både kan give den en skalle i bassinet, støtte os og få fyldt ny energi på i caféen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...