Uddannelsesmessen Den Hvide Verden sætter fokus på at arbejde et sygehus

Overvejer du en karriere inden for sundhedsvæsenet. Så kig forbi uddannelsesmessen Den Hvide Verden. Her kan du nemlig få masser af viden om alle os, der i samarbejde får et hospital til at fungere og sikrer patienterne den bedst mulige behandling.

Fysioterapeut, sygeplejerske, portør, læge, lægesekretær, bioanalytiker, jordemoder og neuropsykolog. Det er bare nogle af de mange uddannelser, der bliver rig mulighed for at høre om og se i aktion, når Aalborg Universitetshospital inviterer til uddannelsesmessen Den Hvide Verden tirsdag d. 14. januar i Medicinerhuset på Aalborg UH, Syd, på Hobrovej i Aalborg fra 15-17.30.

Messen er ikke ”bare” et sted, hvor man kan få brochurer og se på plancher. Den Hvide Verden er en aktiv uddannelsesmesse med 26 stande, hvor der er mulighed for ”at se med hænderne”.

- Der bliver mulighed for at prøve operationsudstyr, og man kan tage sit første røntgenbillede. Man kan prøve at træne med en fysioterapeut, og der bliver mulighed for at røre ved og undersøge en moderkage. Har man lyst til at prøve i skære i rigtigt væv, kan det også lade sig gøre. Og så er der mulighed for at prøve at tage en blodprøve og mange flere aktiviteter. Man kan tage også opleve Læger Uden Grænsers spændende arbejde i deres telt, siger Hanne Axelsen, der er uddannelseskonsulent ved Aalborg Universitetshospital og hun fortsætter:

I vores ”reality hospital” kan man opleve, hvordan en ung mand bringes akut ind på hospitalet efter en alvorlig trafikulykke.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...