Ny dansefestival tager imod Vikingarne og Christer Sjögren på Knivholt til oktober

KOMMUNEN: Det legendariske svenske danseband - Vikingarna og Christer Sjögren - tager på genforenings-turne i Skandinavien i 2020.

Det kommer ikke til at gå stille af sig og da slet ikke, når bandet indtager Frederikshavn med hele to af de i alt 25 koncerter - i øvrigt de eneste to i Danmark.

- Vi synes jo det er helt fantastisk, at vi i Frederikshavn kan præsentere de eneste to danske koncerter med dette legendariske svenske danseband.

- Gennem årtier har de været Nordens største danseband og mange har sunget med på kæmpehits, siger Jan Michael Madsen, der gennem måneder har gået med tankerne om at skabe en festival i Frederikshavn med dans som omdrejningspunkt.

- Og da jeg blev præsenteret for muligheden for at booke Vikingarna og Christer Sjögren ind, så var der ikke langt fra tanke til handling, siger Jan Michael Madsen som nu er klar med en spritny begivenhed til Frederikshavn og vore svenske og norske naboer - en festival for det brede og danseglade publikum fra nær og fjern.

- Vi tilbyder en totaloplevelse med mad serveret i smukke omgivelser på Knivholt, og derefter dansemusik i skandinavisk topklasse, med Vikingarna og Christer Sjögren som hovednavnet, og yderligere to gode danseorkestre som opvarmning og efterdans.

Jan Michael Madsen har sammen med Knivholt Hovedgaards Ulrik Bang lagt de første planer for indretningen af det, der skal blive til en særlig koncert- og danse oplevelse, med Vikingarna og Christer Sjögren i centrum.

- Den gamle herregård leverer jo i sig selv en unik og historisk indpakning, og den indretter vi med forskellige overraskelser, en rigtigt flot og speciel stemningsbelysning, og særligt indrettede dansearealer hvor det danseglade publikum, får optimal mulighed for at folde sig ud.

Vikingarna opstod allerede i 1958, men har siden skiftet ud blandt medlemmerne flere gange. Og de stiller på denne genforeningsturné i stærkeste opstilling med Christer Sjögren i forgrunden.

Sjögren er en af Sveriges største artister og stemmer, og 2. og 3. oktober, kan han opleves på Knivholt Hovedgaard i Frederikshavn.

- Vi glæder os til at præsentere en helt ny og flot iscenesat dobbeltkoncert- og danse festival i Danmark, siger Jan Michael Madsen.

Billetsalget er i gang dansefestivalen.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...