Dokumentarfilm vises samtidig i Frederikshavn og i hovedstaden

FREDERIKSHAVN: Frederikshavn Bibliotek inviterer til simultanvisning af filmen ”The Other Munch” fra én af verdens største dokumentarfilmfestivaler, CPH-DOX, og live streaming af interview med forfatteren Karl Ove Knausgård.

Du skal ikke længere kun bo i København for at få del i spændende kulturevents.

For andet år i træk giver CPH:DOX biblioteker landet over mulighed for at deltage i DOX:Direkte - én af verdens største dokumentarfilmfestivaller.

- Vi ser den præmiereaktuelle dokumentarfilm The Other Munch og livstreaming af interview med den succesfulde norske forfatter Karl Ove Knausgård og filmens to instruktører Joachim og Emil Trier direkte fra København, forklarer bibliotekar Pernille Lisborg.

The Other Munch

I filmen The Other Munch følger vi en af Nordens største litterære stjerner, den norske forfatter Karl Ove Knausgård, i hans ærefrygtindgydende rolle som kurator på en stor udstilling med værker af den store norske folkehelten, grafiker og ekspressionistiske maler Edvard Munch (12. december 1863 - 23. januar 1944). Knausgård ønsker at kaste lys over nogle af Munchs hidtil mere oversete kunstværker og processen. I samtale med Norges førende filminstruktør Joachim Trier- viser Knausgård nye sider af både Munch og sig selv.

CPH:DOX

Copenhagen International Documentary Film Festival eller blot CPH:DOX, er en af de største dokumentarfilmfestivaler i verden med over 110.000 publikummer i 2018. DOX:DIREKTE er et initiativ, der i flere år nu har gjort det muligt med simultanvisninger på biblioteker landet over, så festivalen på den måde ikke afgrænses til blot København. I 2019 løber festivalen af stablen fra den 20. til 31. marts.

Karl Ove Knausgård

Den verdensberømte, norske forfatter Karl Ove Knausgård debuterede i 1998 med ”Ud i verden”, og hans seks binds romanværk ”Min Kamp” er oversat til flere sprog.

Knausgård har vundet talrige priser for sit forfatterskab. Læs mere på https://bibl.frederikshavn.dk/arrangementer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...