Det siger dash, dot og blipbot! Vi skal lege med tech og robotter – Vi skal være kreative med mobilen eller kameraet, og vi skal selv bygge fra skrot til robot. Tech i børnehøjde er efterårsferiens tema på børnebibliotekerne i Frederikshavn Kommune.

I to dage leger vi med teknologi på biblioteket. Der vil være alle mulige forskellige robotter og gadgets, som alle kan få lov til at lege med. Har du lyst til at prøve at programmere en robot, lave dine egne stickers, prøve virtual reality, lave flotte kort med LED-lys og forsøge dig med 3D?

Kommunens IT-afdeling stiller alt muligt grej til rådighed, så der bliver rig lejlighed til at prøve alle de sjove ting. Det er mandag den 14. og tirsdag den 15. oktober, kl. 10.00-16.00, at ”Robotterne Kommer” til Frederikshavn Bibliotek. Alle kan være med, og der er fri entré.

Skrot-Bot

Vi har alt hvad du skal brug til at lave din egen seje robot. Du skal bare komme med din fantasi og lyst til at give nyt liv til tastatur, mus, ledninger, dimser, dutter, bøtter og dingenoter. Sæt strøm til limpistolen, og lad forvandlingen begynde! Det sker på Sæby Bibliotek mandag 14. oktober, på Skagens Bibliotek tirsdag den 15. oktober og på Frederikshavn Bibliotek torsdag den 17. oktober, kl. 10-00-13.00. Der er fri entré.

Stop motion workshop

Tag mobilen med til en spændende og kreativ stop motion workshop, hvor vi laver verdens mærkeligste film. Vi skal filme, klippe, lime, finde billeder, sætte ting sammen og sprænge ting i luften (selvfølgelig ikke i virkeligheden) og meget andet. Jeanette Sætra og Thomas Rafn fra udstillingsstedet “Efter et nyt minut” i Sæby, hjælper med at få tingene til at lykkes. Første gang er lørdag den 12. oktober på Frederikshavn Bibliotek, og igen lørdag den 19. oktober på Sæby Bibliotek begge gange, kl. 10.00-14.00.

Stop motion er en meget enkel måde at lave animationer på, som blot kræver, at man har et digitalt kamera og lader fantasien slippe løs. Teknikken kræver ingen særlige forudsætninger - kun lyst til leg med kameraet. Aldersgruppen er 8-14 år, der er fri entré, men begrænsede pladser, så vi vil meget gerne have din tilmelding på bibl.frederikshavn.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...