Indvielse af nye lokaler på Knivholt - men pladsen er allerede for trang

FREDERIKSHAVN: Vævelauget har netop indviet i lokalerne over den gamle hestestald på Knivholt hovedgård i Frederikshavn.

Anledningen var den officielle åbning af lauget, der har 13 aktive medlemmer og yderligere en lang venteliste.

Det åbne hus var virkelig godt besøgt, idet 100 gæster, bestående af interesserede og andre vævekredse, blev budt velkommen af formanden, Helle Slotved, der forklarede om laugest tilblivelse og formål, der er at lære faget og bibeholde det gamle håndværk samt udvikle et godt socialt samvær blandt medlemmerne.

De fremmødte havde en god eftermiddag, hvor der virkelig blev snakket vævning og samtidig budt på kaffe og kage. Lauget havde den store glæde, at Cai Møller, der bl.a. er medlem af bestyrelse på hovedgården kunne meddele, at lauget fra

Velux Fonden er blevet betænkt med 27.000 kroner og tidligere er betænkt med 5.000 fra SPar Nord fonden og 5.000 fra Knivholts Venner, alt sammen til etablering af lauget.

Pladsmangel på gården har desværre en begrænsning for medlemstallet, idet der ikke kan placeres yderligere væve i laugets lokale, hvorfor lauget er meget interesseret i at finde lokaler med plads til yderligere medlemmer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...