KOMMUNEN: Der oprettes fra næste uge en lang række vaccinationssteder - også i Frederikshavn Kommune.

Her skal borgere, som er over 65 år, og som både modtager personlig pleje og praktisk bistand fra kommunen, have mulighed for at blive vaccineret.

Disse borgere inviteres via e-Boks, og der lægges løbende tider ud.

Planen var oprindeligt at klare sig med få centrale vaccinations-steder, men da denne gruppe er geografisk spredt vælger man en mere decentral løsning.

- Vi har erfaret, at det ikke dur for mange af disse borgere over 65 år, der både får personlig pleje og praktisk bistand, at de skal køre langt for at blive vaccineret. Derfor er kommunerne lige nu ved at pege på steder, hvor vaccination af disse borgere kan foregå fra næste uge, siger koncerndirektør Anne Bukh.

Og kommunen er nu ved at gøre klar til disse decentrale vaccinationer i henholdsvis Skagen Kultur- og Fritidscenter, i Manegen i Sæby og i Arena Nord i Frederikshavn.

Lige så snart disse lokationer er oprettet i bookingsystemet, vil det være muligt at se alle tilgængelige tider og booke sin tid. Det forventes at være klar i starten af næste uge og vil blive meldt ud på kommunens hjemmeside, så snart løsningen er klar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...