Salon i Sæby får en aflægger i Frederikshavn

FREDERIKSHAVN: Fitness4women i Søndergade har sin egen skønheds- og wellnessafdeling, som hedder Himlen i kælderen.

Her er der zoneterapi, akupunktur, massage, hotstone, fodbehandlinger og nu også skønhedssalon.

Lineta Grigorijeviene er fra Litauen og efter seks år i Danmark og Sæby er hun blevet selvstændig med sin egen skønhedssalon New Look som ligger i Sæby.

Nu udvider Lineta Grigorijeviene sit arbejdsområde og vil også være at finde i Fitness4women nogle dage om ugen, hvor hun tilbyder behandlinger af negle, bryn og vipper.

- Jeg er perfektionistisk. Det gælder, når jeg er i haven, her på salonen eller når jeg går forbi to billeder, der ikke hænger helt lige, siger hun. Jeg er meget grundig og omhyggelig i mit arbejde - og glemmer klokken, når jeg har kunder. Det vigtigste er, at kunderne bliver tilfredse med resultatet, siger hun.

Lineta Grigorijeviene tilbyder pedicure, manicure, gelenegle, shellak, permanent vippebuk, lash extensions, retning af bryn og ansigtsvoksning.

Lineta Grigorijeviene ved, at de danske kunder ofte ønsker et naturligt look. - Danskerne er mere minimalistiske sammenlignet med det, man efterspørger i Litauen. Jeg laver et meget naturligt look, men mine faste kunder giver jeg også forslag til at prøve andet end det sædvanlige. Jeg er kreativ og vil gerne, at de får et resultat, der er andet og mere, end det, de selv ville gøre derhjemme, slutter Lineta Grigorijeviene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...