Turisthus Nord holdt destinationscafe på Frederikshavn Bryghus

FREDERIKSHAVN: Onsdag morgen kl. 8.00 holdt Turisthus Nord igen destinationscafe – denne gang i lokalerne hos Frederikshavn Bryghus på Knivholtvej.

Lars Trie, som ejer Frederikshavn Bryghus, indledte med en kort præsentation og kunne fortælle at produktionen var i fuld gang.

Den nye brygmester Tom Schafferhans, har mange spændende ideer, heriblandt en øl på 20%.

Turistdirektør Rene Zeeberg glædede sig over en pæn medlemsfremgang til Turisthus Nord i de 3 områder, og understregede vigtigheden af samarbejdet blandt alle erhverv i kommunen.

Velvidende, at der ville være stor interesse for nyt om det forestående Østkystsamarbejde, startede han med en orientering. Omfanget er stadig uvist, men det er dog sikkert at der fra 2020 skal foreligge en plan.

Liselotte Stidsager fra Frederikshavn Kommune kunne oplyse at samarbejdet er på byrådsmødet i juni, hvor der bevilges midler til at indgå et tværfagligt samarbejde med Brønderslev, Aalborg og Læsø kommuner.

Det understreges. at dette skal foregå i tæt samarbejde med Turisthus Nord og erhvervet i området – og at kommunen vægter højt, at samarbejdet vil fungere lokalt.

Campingerhvervet i Frederikshavn Kommune har samlet over 500.000 overnatninger og det gør faktisk Frederikshavn til den kommune i landet med flest overnatninger.

For at fortsætte den gode udvikling, iværksætter Turisthus Nord i samarbejde med camping-erhvervet et fælles fremstød i Tyskland.

Turister vægter tryghed højt, og derfor arrangerede Turisthus Nord i foråret hjertestarterkurser.

26 personer deltog, men det var noget under den forventning man havde.

Kurserne gentages næste år og det opfordres til at erhvervet bakker op.

Anne-Grethe Kramme orienterede om problemet med den lave svenske kurs, som i høj grad påvirker antallet af besøgende fra Sverige.

Derfor køres der i øjeblikket en Golden Deals kampagne i samarbejde med Stena Line.

Tilbuddet giver mulighed for rabatter i butikker, barn gratis eller 2for1 priser på attraktioner.

Der fortsættes med løbende at orientere svenskerne om vores herligheder, så vi ikke er helt glemt når kursen forhåbentlig stiger igen.

Hun kunne også fortælle at Palmebussen igen i år kører fra midtbyen til Palmestranden.

Den nye mole på Frederikshavn Havn, åbner forhåbentlig til september og det vil give helt nye aktivitetsmuligheder for de turister der er her og vil også kunne tiltrække en ny gruppe af turister som primært vil komme for at fiske.

Destinationscafeen sluttede med en rundvisning på bryghuset samt en lille smagsprøve på brygmesterens 20 procents øl.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...