Tove Varmeløse Malmberg fik junis trivselspris

FREDERIKSHAVN: Ajjj - den havde jeg ikke lige set komme, udbrød en glad Tove Varmløse Malmberg, da hun tirsdag fik overrakt juni måneds trivselspris.

Tove var indstillet af sine kollegaer i Udvikling og Erhverv, Frederikshavn Kommune med disse ord:

Tove er altid motiveret , også til at gøre en forskel for andre. Hun er en af de kommunale ildsjæle, der aldrig er bange for at give af sig selv - eller bidrage med en idé eller to. Tove har det største netværk både i og udenfor kommunen, og det tager hun gerne i brug for at få løst en opgave eller gennemført et projekt.

Kort sagt er Tove en af de kolleger, man kan gå til for at komme videre. Hun har et hjerte, der banker for de svage, en hånd der altid er parat til at hjælpe og en skulder, som alle er velkomne til at lægge sig op på, for at få et klap.)

Tove Varmløse Malmberg blev synlig rørt og meget glad for prisen og den lille bamse kommer til at pryde Toves arbejdsplads, så alle der kommer forbi kan se, at her sidder en trivselsskaber.

- Det blev igen en dejlig oplevelse at komme rundt med trivselsprisen, nu er der en glad flok i Udvikling og Erhverv der har en ekstra god oplevelse med sig i bagagen inden de drager på sommerferie, siger Lilly Pedersen fra Trivselsgruppen, der havde den store glæde, at overrække prisen til Tove Varmløse Malmberg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...