Personalet på Plejecenter Lindevej fik trivselspris

FREDERIKSHAVN KOMMUNE: Isak skal rundt til en masse glade kollegaer i Skagen, det skaber trivsel!

Storm Stensgaard var på besøg i Skagen idrætscenter for at holde et oplæg omkring mental sundhed og social kapital. Der var mødt ca 100 ansatte op fra de forskellige plecentre i Skagen og der var en forveningsfuld stemning.

Men forud for dette var der lige en ekstra gæst, nemlig Lilly Pedersen fra Trivsels og sundhedsfremmegruppen i Frederikshavn Kommune, der skulle afsløre, at de ansatte i personalegruppen på Lindevej, var indstillet til februar måneds trivelspris. Der blev klappet igennem og alle var glade.

Gruppen var indstillet med disse ord, af Anette, Gitte og Vibeke:

- Vi vælger at nominere hele personale gruppen på Lindevej. Vi er en flok glade, engagerede og fagligt stolte SSH/SSA og pædagoger, der gerne vil have fokus på det positive i hverdagen. Vi samler på ” den gode historie” og vil gerne være gode ambassadører for vores arbejdsplads. Vi er rigtig gode til at støtte hinanden og arbejder efter mottoet ”Vi løgrer i flok”

Derfor håber vi på dette skulderklap, som helt sikkert vil glæde hver og en.

Gruppen fik overrakt en isbjørn ISAK, der er købt for at støtte op om truede dyrearter, og et certifikat. En af de glade prismodtagere sagde, ”nu skal Isak på rundtur til os alle”, og det er jeg sikker på at han bliver stolt af, slutter Lilly Pedersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...