Arena Nord er sammen med Messecenter Vesthimmerland igen vært for en outletmesse

FREDERIKSHAVN: Lørdag formiddag åbnede den årlige outletmesse i Arena Nord, hvor 31 udstillere lørdag og søndag sælger deres varer.

Der var stort rykind fra åbningen, og arrangørerne håber på et besøgstal på samme niveau som i fjor eller mere.

I fjor lagde 5200 turen forbi Arena Nord i de to dage.

- Vi har rundet de første 1000 på den første time, vi har haft åbent, siger projektleder Inge Bjørn fra Messecenter Vesthimmerland i Aars, som arrangerer messen sammen med Arena Nord.

Den første time lørdag blev gæsterne talt om med en kliktæller, men ellers har man ikke nogen eksakt viden om, hvor mange gæster kommer.

- Vi laver stikprøver hele tiden. Men vi tager ikke entré, for vi vil jo hellere have, at folk bruger penge inde på de mange stande, siger Inge Bjørn.

Messecentret i det vesthimmerlandske holder i oktober deres femte outletmesse, som den i Frederikshavn er en aflægger af.

- Vi løb på hinanden, og Arena Nord sagde, at de godt kunne tænke sig at have en lignende messe, fortæller vesthimmerlændingen.

Cirka en tredjedel lokale

Sådan en messe er lidt et marked under tag, men der var dog hverken hvide tennisstrømper eller fiskestænger at spore, men til gengæld var der en del mærkevarer, som ikke længere er i sæson.

- Det er hovedsagligt tøj, sko, tilbehør og ting til boligen, som er på messen.

I alt er der 31 handlende på messen, hvoraf en lille tredjedel er lokale virksomheder.

Selv om overvægten af kunderne er kvinder, så vil Inge Bjørn gerne understrege, at mændene ikke kun skal slæbe poser, men at der også er varer for dem og børnene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...