Sinds julekoncert bliver i år med Jette Torp Trio

FREDERIKSHAVN: SINDs traditionsrige Julekoncert 1. søndag i advent, bliver i år med Jette Torp Trio,

Koncerten bliver holdt søndag 1. december i Abildgård Kirke.

Med afsæt i Jette Torp’s julealbum, spiller trioen klassiske julesalmer, engelske og amerikanske Christmas Carols samt danske og nordiske julesange akkompagneret af guitar, cello, fløjte, sopransaxofon og det lokale kor - Blue Note Choir - medvirker på nogle af numrene.

Fællessang med publikum bliver en naturlig del af koncerten.

Koncerten indeholder nyere julesange, heriblandt Jette Torps egen ”Julen er tilbage igen” - og netop denne sang vil Blue Note Choir medvirke på.

- Julen er mange ting. Den er selvfølgelig hygge, glæde, nærhed og fællesskab, men for mange af os minder julen os måske også om det, der var engang og vækker minder, sorg og savn ekstra stærkt til live i højtiden. Den del vil jeg også gerne berøre på mine julekoncerter, siger Jette Torp, der glæder sig meget til koncerten i Abildgård Kirke.

Med sig har Jette de eftertragtede musikere Jan Kaspersen og Live Johansson, som vi jo kender fra mange optrædender i her i byen senest i august i forbindelse med Krigen om Vartegnet ved Krudttårnet

- Koncerten bliver fantastisk, og der er garanti for at publikum kommer i julestemning, lyder det fra SIND-formand Carina F. H. Sielemann.

Det bliver knap to timer hvor publikum bliver forkælet med smukke og klassiske julesange.

Jette Torp, Jan Kaspersen og Live Johansson glæder sig til koncerten i Abildgård Kirke, og overskuddet fra koncerten går ubeskåret til SINDs arbejde i lokalområdet.

Billetsalget er i gang - og billetter kan købes via Billetten.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...