MUSIK: Håndværkerforeningen og Varelotteriet hjælper med køb af Althorn

Tordenskioldgarden er også ramt af COVID-19, og de fleste af de betalte spillearrangementer er aflyst frem til august/september måned, så derfor er det en glæde, at det stadig er muligt at få hjælp i form af et sponsorat.

Tidligere på året indsendte Tordenskioldgarden en ansøgning til Håndværkerforeningen Frederikshavn og Varelotteriet, hvor der blev ansøgt om penge til indkøb af instrumenter.

Svaret fra Håndværkerforeningen Frederikshavn og Varelotteriet var, at de havde besluttet at støtte Tordenskioldgarden med 6.000 kr. Pengene falder på et tørt sted, da Tordenskioldgarden har fået 4-5 nye gardere i vores mini-orkester. Alle de nye i mini-orkestret spiller på et blæseinstrument, og vores nuværende blæseinstrumenter står overfor en løbende udskiftning, hvilket er en stor investering for Tordenskioldgarden.

Med sponsoratet fra Håndværkforeningen Frederikshavn og Varelotteriet har Tordenskioldgarden indkøbt et nyt althorn. Tordenskioldgarden takker Håndværkerforeningen Frederikshavn og Varelotteriet for støtten.

De betalte arrangementer udgør en stor del af Tordenskioldgardens økonomi, da de penge understøtter undervisning, uniformer, instrumenter, øveweekender, sommerture og sociale arrangementer for garderne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...