Vil man opleve årets friluftsteater stykke “ANGREBET på MARSTRAND - Legenden om Tordenskiold III”, i forbindelse med weekendens Tordenskioldsdage, skal man købe en teaterbillet.

Som noget nyt sidder publikum i år på en tribune i en amfiteater opstilling, og der er 300 siddepladser pr. aften med premiere torsdag den 8. august.

I den ny friluftsteater opstilling er der i princippet skabt et “teater i teateret”. Tordenskioldsdage er i sig selv en meget stor historisk kulisse med marked, opvisninger, soldaterlejr og musikscener. Men der er i år opbygget et teaterområde i midten af Krudttårnspladsen, hvor der er plads til 300 publikummer, som altså kommer til at sidde på stole til den flotte teaterforestilling.

Publikum kommer til at opleve den nye fortælling om Tordenskiold, ANGREBET på MARSTRAND, på en helt ny måde. Ideen opstod faktisk allerede forrige år, da vi sammen med Nationalmuseet satte Tordenskiolds skuespillet op i Tøjhusgården i København, fortæller Jan Michael Madsen, der sammen med instruktør Alexander Sagmo, og hele holdet på scenen, står bag ideen om at præsentere et “teater i teateret” under Tordenskioldsdage.

Da vi spillede i Tøjhusgården i København, så vi hvordan det lykkedes at skabe en utrolig fed energi mellem publikum og skuespillerne på scenen. Vi havde to fuldt udsolgte forestillinger med ialt 1.000 publikummer pr. aften. Mens disse publikummer var til teateroplevelse i Tøjhusgården, buldrede Tordenskioldsdage videre i den anden ende af gård-området.

Det er den energi vi vil prøve at skabe sammen med vores publikum til Tordenskioldsdage i Frederikshavn. De sidste to år har vi arbejdet med at finde nye måder at anvende Krudttårnet og Krudttårnspladsen på, og i år tager vi skridtet fuldt ud og skaber en teatersal under åben himmel, midt i Tordenskioldsdagene fortæller en begejstret Jan Michael Madsen.

Det er en god idé at købe billetten til teaterstykket på forhånd. Prisen er kr. 120.- og den inkluderer adgang og siddeplads i friluftsteateret samt den alm. adgang til alle Tordenskioldsdage. Indgang til Tordenskioldsdage uden teaterdelen koster kr. 75. Billetterne købes på Krudttårnets hjemmeside eller hos personalet i entréporten. Og der er kun 300 billetter pr. aften.

Inden teaterstykket ANGREBET på MARSTRAND kan man i restaurantteltet på havnen ved Krudttårnet, nyde en teatermenu til kr. 89.-. Teatermenuer skal bestilles på forhånd og kan købes samtidigt med teaterbilletten på www.krudttaarnet.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...