Tøjeksperten og Wagner Bonnesen flytter sammen i Havnegade

KOMMUNEN: Tøjeksperten på Kirkepladsen og Wagner i Havnegade flytter sammen og bliver til én butik inden udgangen af juni måned.

PWT Group. der står bag begge butikker, ønsker fortsat en tydelig lokal tilstedeværelse i Frederikshavn - fremover bliver det udelukkende gennem Tøjeksperten.

- Corona-krisen har været hård ved os, ligesom som så mange andre i samfundet, understreger direktør i Wagner & Tøjeksperten, Simon Würtz.

- Ved at lægge butikkerne sammen kan vi spare nogle nødvendige omkostninger og samtidigt bevareren stærk lokal forankring i Frederikshavn med én stor og stærk butik.

Flytningen vil blive afviklet inden udgangen af juni måned, og Tøjeksperten vil de kommende uger holde flyttesalg, og gøre sig klar til fremtiden i Havnegade.

- Vi skal have ryddet op på varelageret og derfor holder vi de kommende uger et stort flyttesalg, siger butikschef hos Tøjeksperten Jakob Kristensen.

- Det var ikke muligt at fastholde to butikker i byen længere - desværre, men når det nu ikke kan lade sig gøre, så er dette en god løsning at slå os sammen, og vores kunder vil fortsat kunne finde alle de samme stærke brands, som ex. Lindbergh og Bison, siger Jakob Kristensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...