Frederikshavnerdreng skal tage sig af alle Tivolis bygge og anlægsprojekter

FREDERIKSHAVN: Tivoli har ansat ny underdirektør i enheden Byg.

Byg varetager de store bygge- og anlægsprojekter, som færdiggørelsen af Tivoli Huset, H.C. Andersen Hotellet, større forlystelser som Mælkevejen og meget andet - og den nye underdirektør er frederikshavner.

Han hedder Christian Dahl Melchiorsen, er 37 år, ingeniør og har beskæftiget sig med byggeri de seneste 12 år.

I dag bor han uden for Roskilde, men har er født og opvokset i Frederikshavn.

Som direktør i Middelgrundsfonden har han stået i spidsen for transformationen af det gamle søfort Middelgrundsfortet til hele landets Ungdomsø.

Tidligere har han varetaget en række ledelsesfunktioner i forsvaret herunder Den Kongelige Livgarde, i frivillige organisationer som Det Danske Spejderkorps og i produktionsfirmaer som AluSteel.

- Jeg har de seneste år været privilegeret at få lov til at stå i spidsen for Ungdomsøen og det yderst spektakulære byggeri, der har været omkring etableringen.

- Jeg forestillede mig ikke jeg ville kunne finde lignende udfordringer og rammer der kunne erstatte denne ø – indtil denne jobmulighed dukkede op i Tivoli.

- Jeg er både stolt og ydmyg over jobbet i en udefra set spændende og dynamisk organisation og i den grad for at få ansvaret for en så særlig og spektakulær bygningsmasse, som har til formål at glæde såvel danskere og turister i København. Jeg elsker udfordringer og glæder mig til at komme i gang med de mange spændende af slagsen, som Tivoli kan byde på, siger Christian Dahl Melchiorsen.

Han er født 19. maj 1982 - er gift med Thea og sammen har de datteren Anna.

Christian er spejder og har i mange år været engageret i Det Danske Spejderkorps.

Hertil er han et friluftsmenneske, som nyder at koble af i naturen med alt fra gåture, orienteringsløb, MTB til jagt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...