Stor donation vil trække internationaler turneringer til Frederikshavn i de to kommende år

FREDERIKSHAVN: Frederikshavn Golf Klub har netop modtaget en meget stor donation, som betyder, at klubben nu kan tage imod tilbuddet om at lægge faciliteter til to større turneringer i 2020 og 2021.

Der er tale om tre donationer af hver 200.000 som tilstilles klubben i år og i de to følgende.

Giverne er Bent Sørensen og Ellen Spanner, og pengene er specifikt mærket til banen.

- Bent og jeg har givet denne gave til Frederikshavn Golfklub, fordi vi ved, at klubben betyder rigtig meget for mange mennesker.

- Vi håber, at vi kan være med til at starte en bølge af støtte til klubben - det har den virkelig brug for, med de udfordringer, der er kommet i kølvandet på den nye frederikshavnerordning.

- Vi er glade for, at vi kan være med til at bringe Frederikshavn på verdenskortet, når golfklubben skal være vært for to store internationale turneringer. Den synlighed har både Frederikshavn by og Frederikshavn Golfklub fortjent, siger Ellen Spanner.

Præcis hvilke turneringer, der bliver tale om, forventes udmeldt inden nytår.

Donationen er kommet i hus, fordi Frederikshavn Golf Klub her i efteråret blev godkendt som almennyttig forening, hvilket har gjort det muligt at give donationer, uden at blive beskattet af beløbet.

- Vi er ovenud lykkelige, meget rørt og overvældet over den tidlige julegave vi har fået fra Ellen og Bent, det varmer virkelig i en kold tid. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi går igennem en hård periode rent økonomisk, men vi følger de planer der er lagt, så derfor er det ekstra dejligt, at vi kan sende et beløb af denne størrelse videre til banen. Dette betyder faktuelt, at vi hurtigere end forventet kan løfte kvaliteten på banen. Der er ikke grænser for den tak de to fantastiske mennesker skal have, det viser i den grad gavmildhed og et stort hjerte, understreger klubbens formand Kim Stubbergaard Reese og næstformand Ove Christensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...