Nu kan hun forsøde julen med 66 gavekort af hver 600 kroner - hovedgevinsten i årets stempelkonkurrence

FREDERIKSHAVN: Gennem de seneste seks uger har byens populære jule-stempelkampagne for sjette år i træk optaget kunderne.

66 butikker har været med i kampagnen, som nu er udmøntet i en sand jule-gaveregn - særligt til Maria Winther.

Sidste år vandt Heidi Erlandsen fra Frederikshavn - men i år var det 30-årige Maria, som Pernille Thygesen, account manager hos NORDJYSKE Medier, og handelschef Dan Kobberup, FREDERIK, trak ud torsdag.

Og ligesom sidste år er der en god grund til at teste heldet i stempeldysten - for hovedpræmien blev på lige knap 40.000 kroner i form af 66 gavekort af hver 600 kroner.

Igen i år fik julehandelen tilført dette ekstra spændingsmoment, når man som kunde stemplede ud af butikkerne og dermed indskrev sig i mulighederne land - nemlig i lodtrækningen om et væld af gavekort.

Kampagnen har som tidligere år været et parløb mellem FREDERIK og NORDJYSKE.

- Kampagnen er populær hos såvel kunderne og erhvervet, så vi sætter pris på det lokale og stærke markedsføringsamarbejde med NORDJYSKE Medier, som sammen med massive præmier sætter fokus på vigtighed i at handle lokalt, siger handelschef Dan Kobberup.

Og det er lykkedes.

Maria Winther køber som udgangspunkt altid sine gaver i sin egen by - og det vil hun afgjort fortsætte med.

Og med hovedpræmien behøver hun ikke at have tegnebogen så meget fremme de næste måneder.

- Og gaverne bliver nok lidt større denne jul, sagde Maria Winther torsdag før jul, hvor hun stadig manglede at købe tre gaver.

Måske datteren Celina på 7 får lidt ekstra i hvert fald til sin otte års fødselsdagen i februar.

Maria selv er ved at uddannede sig til SOSU-assistent fra skolen i Hjørring.

Men i øjeblikket er hun i praktik i Sæby.

Hun er på Mariested - og det er en skøn arbejdsplads, siger den kommende SOSU-assistent, der nu kan smile sig i julehumør i forvisningen om, at når man tester sit held, så kan man også vinde en hovedgevinst - i hvert fald en gang imellem.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...