Vigtigt at få tjekket øjnene regelmæssigt

FREDERIKSHAVN: Frem til 5. januar 2020 tilbyder Louis Nielsen Frederikshavn synstest med sundhedstjek, KompletSyn, gratis.

Det sker fordi butikken og chefoptiker Charlotte Olivius ønsker at sætte fokus på, at det er vigtigt at få undersøgt øjnene regelmæssigt. Også selvom man ikke selv mærker symptomer, der kan antyde, at noget er galt med synet eller øjnene.

Louis Nielsen har, som den eneste aktør i den danske optikerbranche, tilknyttet et øjenlægenetværk, der undersøger patientsager fra kædens optikere.

Siden starten i 2018 har netværkets øjenlæger tilsammen vurderet knap 10.000 patientsager fra Louis Nielsens optikere landet over, blandt de mange undersøgelser, viser der sig et opsigtsvækkende mønster:

- Hele 80 procent af de patienter, vores øjenlægenetværk har vurderet og henvist videre i sundhedssystemet, havde ikke oplevet symptomer før besøget. Det understreger, hvor vigtigt det er at få undersøgt synet regelmæssigt for at kunne sætte ind overfor øjensygdomme i tide, siger Pernille Lindhardt Mikkelsen, der er klinisk fagspecialist hos Louis Nielsen.

Derfor tilbyder Louis Nielsen Frederikshavn altså nu sin synstest med sundhedstjek gratis for at tilskynde byens borgere til at få foretaget en synstest.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...