Fed handelsfredag på kanten af købstadsjubilæet

FREDERIKSHAVN: Her på kanten af jubilæumsmåneden fejrede byens butikker Frederikshavn med et stort jubilæums-open-by-night fredag fra normal åbningstid til kl. 21.

Som altid er en open-by-night en skønsom blanding af gode tilbud, massiv underholdning og konkurrencer, og handels- og Virksomhedsforeningen FREDERIK fornægter sig heller ikke denne gang.

En af de store satsninger har gennem hele året været kampagnen, der skal få os til at lægge vore handelskroner lokalt.

Det er ikke et ønske, der er alene grundet i butikkernes lyst til øget omsætning, men et grundvilkår, hvis byen skal kunne overleve som handelsby.

Og det mål forfægter man stadigt.

Allerede fra de tidligere eftermiddagstimer var der gang i midtbyen - hvor særligt børnefamilier og eller bedsteforældre med børnebørn var på tur.

Hoppeborgene på Kirkepladsen trak - og for de lidt ældre var det mere de lækre smagsprøver på Fisketorvet, der gav genklang.

Her stod Frederikshavn bryghus og Emilievejs Slagter ved slagtermester Peter og brygmester Kent fra Frederikshavns Bryghus nemlig klar.

De havde smagsprøver på kvalitetsprodukter og den helt nye og lokalt producerede jubilæums-ølpølse og spegepølse.

Tordenskjoldsgarden skabte musikalsk samhørighed i midtbyen frem til orkestrene tog over - først Sonny Møller Duo og siden Johnny Madsen Jam

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...