Sådan får du et rigere liv som haveejer

FREDERIKSHAVN: Mangler du tips til, hvordan du indretter din have? Drømmer du om at skabe en personlig have, som både er harmonisk og praktisk at holde og som passer til dig og din familie? Ønsker du at skabe rum og nyde langstrakte planteoplevelser i din have?

Så kom og få en aften fuld af flotte, arkitektoniske og praktiske tips til dit valg af planter, hvordan du indretter og anlægger din have.

Temaaften/foredrag for nye haveejere og haveejere, der ønsker nyt liv i haven er tirsdag 26. marts klokken 19.00 i Maskinhallen i Frederikshavn. Det er havearkitekt og haveskribent Jeanette Thysen fra Hadsten, der kommer og holder foredrag/temaaften.

- Aftenen er både for dig, som er ny, grøn haveejer, men også for dig, der er mere erfaren og ønsker at realisere nye havedrømme. Uanset om du er 30 eller 60 år kan du altid få glæde af ny, faglig og praktisk inspiration, som denne temaaften er fyldt med, lyder det.

Måske drømmer du om at skabe skønne, grønne rum, læ og plads til leg og hyggekroge til hele familien? Vil du gerne have en spændende og spiselig have, hvor du både kan dyrke køkkenhave, krydderurter, jordbær og æbler og nyde haven sammen med dine børn?

Så kom og hør, hvordan du griber det an og skaber din egen have med plads til dine personlige havedrømme og harmoni i havelivet. Uanset om du starter en ny have på bar mark eller i en gammel, overgroet have, så kan du hente inspiration her til dit valg af planter, indretning og anlæg af din have denne aften.

Havearkitekt Jeanette Thysen, der står for foredraget/temaaftenen, rådgiver og tegner til dagligt haveplaner for private haveejere og nybyggere og har selv stor praktisk erfaring med haver og planter. Samtidig er hun mangeårig skribent for Haveselskabets magasin Haven og planteskribent for fagbladet Grønt Miljø.

- Temaaftenen/foredraget er arrangeret af dit lokale Haveselskab i Frederikshavn, fordi vi gerne vil hjælpe flere - især nye haveejere - godt i gang med et givende, grønt og harmonisk haveliv.

Jeanette Thysen lægger stor vægt på ved indretning af haver, at de har en tidløs design, der holder og er til at holde og samtidig giver haveejeren farver hele året og giver langstrakte planteglæder.

Kom med denne aften og hør, hvordan du får et haveliv fuld af glæder. Alle er velkomne - også selv om man ikke er medlem af Haveselskabet. I pausen serveres kaffe/te og hjemmebag, ligesom der sælges amerikansk lotteri med flotte præmier.

Næste arrangement i Haveselskabet er tirsdag 30. april 2019 i Maskinhallen, hvor Anette Krogh Pedersen fra ”Fru Pedersens Have” ved Holstebro kommer og fortæller om hendes spændende og anderledes have.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...