Under havets overflade har tang i årtusinder dannet spektakulære undersøiske skove, som er vigtige for livet i havet og for klimaet på kloden. Ny forskning viser nu, at tang også kan bidrage til at løse fremtidens udfordringer inden for sundhed, fødevarer, klima og miljø. Bliv klogere på hvad og hvordan, når kulturhus Kappelborg og Skagen bio tirsdag d. 27. oktober kl. 19 – 21 livestreamer foredraget ”Tang” fra Århus Universitet.

Forelæser denne aften er seniorforsker i marin økologi Annette Bruhn, Institut for Bioscience, Aarhus Universitet. Under foredraget er det via Twitter og SMS muligt at stille spørgsmål til foredragsholderen, der vil svare på flest mulige spørgsmål efter endt foredrag.

Foredraget er gratis at overvære, men fra arrangørerne lyder det, at det er en god idé at sikre sig billet på kappelborgskagen.dk, da biografsalen grundet covid-19 har mindre kapacitet end i de tidligere sæsoner.

”Tang” er det andet foredrag i en række på fem, der alle livestreames direkte fra Århus Universitet. Før efterårsferien var det professor i astrofysik hans Kjeldsen, der forelæste om Rejsen ud i rummet. Denne aften gælder det altså ”Tang”, og de kommende tirsdage livestreames foredragene ”Dybhavet – nyt fra en ukendt verden” tirsdag d. 3. november, ”Smagen af Øl” tirsdag d. 10. november samt foredraget ”Grønlands indlandsis” tirsdag d. 24. november.

Foredragsserien arrangeres af Faculty of Natural Sciences, Aarhus Universitet, og udbydes af Carlsbergfondet i samarbejde med lokale værter, som altså i Skagen er kulturhus Kappelborg og foreningen Skagen Bio.

Flere informationer og ”billetsalg” på kappelborgskagen.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...