Tre lokale sportsryttere kan opleves på Fisketorvet lørdag formiddag

FREDERIKSHAVN: Som optakt og opvarmning til Istølt Frederikshavn 2. februar, kan du på lørdag opleve de tre lokale sportsryttere Katrine Skrubbeltrang, Kristian Jørgensen og Liva Kjær Madsen.

I samarbejde og synergi med det nordiske topevent, byder Ny Nordisk på smagsprøve af deres hummersuppe fra klokken 11.

Rytterne ankommer til Fisketorvet ved Tordenskjoldsstatuen kl. 11.15 og herefter bydes de velkommen af arrangør Jan Michael Madsen, Istølt Frederikshavn.

Har du lyst til at blive sportsrytter på en islandsk hest, kan du møde repræsentanter fra Talent Team Nord og få en snak om mulighederne.

Udsolgt istølt kan ses på tv

- Vi sætter stor pris på at der afholdes unikke events i vores område, som skaber ekstra omtale og opmærksomhed samt tiltrækker gæster. Denne event er så populær, at det har været udsolgt længe, men der er rig mulighed for at opleve eventet via Livestream udtaler handelschef i FREDERIK, Dan Kobberup.

TV-optagelser på torvet

På lørdag optages de sidste skud til en teaser, som skal anvendes under sporteventet og I samme forbindelse vil der være et presse-event på torvet.

Det forventes at over 20.000 seere følger med på Livestream og her bliver byen markedsført via teaseren.

- Vi håber at byens borgere vil besøge midtbyen, nyde lidt suppe, shoppe samt ønske de tre ryttere held og lykke. Personligt glæder jeg mig følge med hjemmefra og heppe på vores lokale helte samt se teaseren som indeholder elementer fra byen bl.a. vores nye udsigtspost, havnen og gågaden afslutter handelschefen.

Show og konkurrence på is

Istølt Frederikshavn er en topkonkurrence for islandske heste, men er samtidigt et show for hele familien.

En festlig aften med underholdning og frem for alt ren nydelse ved synet af en række - otte tøltere og top ryttere.

Der opstår en helt særlig stemning i en ishal, når arenaen indtages af nogle af de bedste ryttere og heste vi har.

Den stigende deltagelse af både ryttere og publikum fra Norge og Sverige, sætter en super stemning i gang, når “deres” favoritter er på isen.

Snigpremiere sønda

Allerede søndag 27. januar klokken 19 kan man få en forsmag på Istølt Frederikshavn, når der er testridning med pt. 25 tilmeldte ryttere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...