Stort overskud i Stafet for Livet

FREDERIKSHAVN: De sidste regninger er betalt og kassen er gjort op. Årets Stafet for Livet på Knivholt gav et overskud på 466.500 kroner, der går til Kræftens Bekæmpelse.

10 procent af overskuddet tilfalder lokalforeningen i Frederikshavn Kommune.

- Vi er meget glade og tilfredse. Opbakningen har været rigtig god og de mange sponsorer flinke til at støtte os, siger Henny Vad, der er økonomisk tovholder i styregruppen bag den årlige 24-timers stafet.

I år deltog 750 personer fordelt på 28 hold i Stafet for Livet, som for første gang var rykket ud i det fri på Dyrskuepladsen øst for Knivholt. Tidligere har aktiviteterne foregået på gårdspladsen og i laderne på Knivholt.

Flytningen til Dyrskuepladsen fik stor ros fra deltagerne, men til gengæld kostede det lidt ekstra i udgifter til leje af telte med mere.

Samtidig er det lidt af en satsning, da vejrguderne helst skal spille med.

Det gjorde de i år, hvor solen den sidste weekend i august skinnede ned over de mange deltagere, der nød samværet og fællesskabet, alt imens de løb og gik runder i skoven omkring Knivholt og på den måde samlede penge ind til det gode formål.

Udover deltagernes rundesponsorater kommer der penge i kassen fra tombola og den store auktion, og derudover har styregruppen holdt et bankospil samt en kirkekoncert i Abildgaard Kirke.

Resultatet for Stafet for Livet kan vise sig at blive endnu større, idet det stadig er muligt at indbetale rundesponsorater. Deadline er 24. oktober.

Stafet for Livet 2019 var den 11. af slagsen i Frederikshavn, og sammenlagt er det blevet til næsten fire millioner kroner indsamlet til Kræftens Bekæmpelse fra Stafet for Livet Frederikshavn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...