Elevatoren i Cloostårnet skal repareres til gengæld er toiletterne åbne

FREDERIKSHAVN: Et af de smukkeste steder at se den nyudsprungne bøgeskov i byen er Vandværksskoven. Og i skovkanten ligger Cloostårnet med den formidable udsigt.

Cloostårnets elevator er ved at blive repareret og på grund af corona har man ikke lige kunne få alle relevante dele til elevatoren. Derfor forventer kommunens ejendomscenter, at tårnet først er klar til at åbne omkring 1. juni. Det oplyser Jeanette Beck Kristensen fra Ejendomscenteret. Hun er ansvarlig for udlejningen af Cloostårnet til blandt andet vielser. Manhar mulighed for at leje Cloostårnet i to timer til bryllup eller reception, og borgmester Birgit S. Hansen har foretaget vielser deroppe fremgår af kommunens hjemmeside.

Cloostårnet er en af Frederikshavns højeste bygninger og rejser sig mere end 60 meter fra jorden. Tårnet ligger vest for Bangsbo i Vandværksskoven, hele 100 meter over havets overflade.

De offentlige toiletter ved parkeringspladsen er åbne fra 10-17, og kioskforpagter Ebba Wagner regner også snart med at åbne iskiosken ved tårnet.

Og Vandværksskoven. Den er altid åben.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...