Leoparderne skabte en kanon stemning

FREDERIKSHAVN: Den første af tre irske musikaftener på Knivholt arrangeret af Knivholts Venner fik et meget vellykket forløb for de op mod 175 feststemte deltagere og med De Galvaniserede Leoparder på scenen.

- De kunne som forventet igen i år virkelig levere varen med både deres musikalitet og med samtidig lune kommentarer og anekdoter mellem numrene, fortæller en tilfreds Finn Hjortholm.

- Det var efterhånden tredje år i træk, at vi har haft besøg af Leoparderne, og efter denne koncert, hvor publikum havde svært ved at ”slippe dem”, er det jo ikke utænkeligt, at vi også gentager successen til næste år.

Da orkestret og Knivholts Venner således havde sagt tak for det flotte fremmøde og ønsket en god sommer, havde publikum slet ikke travlt med at komme hjem, men fortsatte ved mange borde med hyggesnakken.

- Som nævnt er vi meget tilfredse efter en sådan start på vores irske musikaftener, og publikum kan se frem til vor næste ”irske gæst”, nemlig Kræn West, der er klar på Knivholt, torsdag 8. august, oplyser Finn Hjortholm.

Knivholts Venner holder udover nævnte 3 irske musikaftener også en del velbesøgte jazzaftener gennem sæsonen.

Men udover dette har man også i år drejet sig lidt ind på countrymusikken, idet man inviterer til god underholdning med Ole Lindskov, Danmarks Grand Old Man indenfor countrymusik, torsdag 23. maj, - men her skal man venligst lægge mærke til, at dette arrangement finder sted på Rådhuscenteret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...