Karma Sushi og Aalbæk Gl. kro er med i satsningen

KOMMUNEN: Med i alt 35 restauranter i Jylland har Dining Week for alvor fat i de jyske maver.

- Vi er virkelig glade for at fremgangen i hele Jylland. Vi har ikke bare flere restauranter på programmet, men også flere byer. Det betyder meget for os, at vi kan tilbyde madoplevelser til hele Danmark, siger marketingansvarlig Nusha Riis Hassani.

I år kan Dining Week fejre 10-års jubilæum med det største program nogensinde, der tæller over 250 deltagende restauranter fordelt over hele landet.

I år deltager 10 restauranter fra Nordjylland v - her i blandt Karma Sushi Frederikshavn og Aalbæk Gl. Kro.

Et hurtigt kig på de forskellige menuer får mundvandet til at løbe.

Nordjyder kan bl.a. sætte tænderne i forretter som cremet skaldyrssuppe, håndpillede rejer eller jordskokkesuppe.

Til hovedret sushi, sprødt andelår med kompot af rodfrugter og peberrodssauce eller kalveculotte med selleripuré, løgkompot, honningbagte tranebær og svampesauce.

Endelig er der til dessert chokolade-Bailey-is med makron og karamel, hvid chokoladeganache med tonicgranité og krystalliseret hvid chokolade eller nougattærte med vaniljecreme og nøddecrunch .

I de 10 år Dining Week har eksisteret, er der serveret over 900.000 måltider, og tæt på en million måltider.

Tre gange så mange tallerkner er blevet skrabet, dessertskeer slikket og vinglas tømt.

Over 100.000 gæster forventes at besøge Dining Week, som løber af stablen frem til 16. februar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...