Bangsbostrand Skole tog fusen på Voice Juniorvinder

FREDERIKSHAVN: For Camille var weekenden måske lidt mindre hektisk end man skulle tro - for kampen om den øverste podieplads i årets Voice Junior blev jo ikke sendt live.

Men til gengæld har det været lidt af en opgave at tygge sig gennem de mange rosende ord, der er blevet sat på den unge frederikshavners præstationer gennem det lange udskilningsløb fra de første blinds over liveoptagelserne til det hele kulminerede i finalen - den finale som vi kunne glæde os over i lørdags.

Så da Camille stod klar til at møde op i 6. klasse på en helt normal mandag - og uden at skulle holde på hemmeligheden længere, ja så viste mandagen at blive alt andet end sædvanlig.

For hele Bangsbostrand Skole var samlet i hallen, hvor der var dømt surprise for den unge Voice Junior-vinder.

700 kammerater klappede deres unge kammerat ind i hallen, hvor hun selvfølgelig også gav prøver på sin kunnen.

Det var en forløsning ovenpå de seneste måneder hemmelighedskræmmeri - for nu er det endeligt og offentligt.

Mange af os mødte jo Camille live på Knivholt, hvor hun optrådte både som solist og sammen med sin coach Wafande, men har man lyst til mere, eller har man endnu ikke mødt Camille live, så er chancen der nu på lørdag.

Handels- og Virksomhedsforeningen Frederik byder nemlig til hyldestkoncert på Fisketorvet - det sker kl. 13.

- Programmet er på trapperne, så netop nu ved vi kun at DJ DÖKK ”varmer” torvet op fra kl. 11 og at Camille går på scenen kl. 13, fortæller handelschef Dan Kobberup.

Så Frederikshavn fester med Camille lørdag akkurat som Bangsbostrand Skole gjorde mandag med en festlig surprise.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...