Altid Drengerøv var så klar ved opvarmningstræffet søndag

FREDERIKSHAVN: Glæden til hestekræfter, lydstyrke og polerede biler var i centrum, da Altid Drengerøv fra Frederikshavn søndag holdt opvarmningstræf i samarbejde med EUC Nord.

Opvarmningsstævnet blev afviklet hos EUC Nord på Hånbækvej i ganske smukt majvejr - omend vinden var en smule til den kølige side.

Men hvad gør det, når man er kaldt til NME19 ”Warm up” - hvor det med at varme op skal tages helt bogstaveligt for ideen er, at opvarmningsstævnet skal promovere sommerens helt store motorevent, der afvikles 3., august på Industrihavnen.

- Arrangementet var ren hygge og vi fik sparket dæk, tjekket de lækre biler ud og hørt store motorer brøle, siger Sune Holm fra Altid Drengerøv.

Det var et arrangement der kørte over seks timer, så derfor er det svært præcis at vide, hvor mange, der dukkede op - men tæt ved 1000 har der været forbi i løbet af søndagen.

- Der var også meget at se, på, siger en meget tilfreds Sune Holm.

Hele p-pladsen var fyldt af biler - heraf vel op mod 100 specialbyggede - og dertil kom at autobranchens udviklingscenter holdt åbent hus gennem dagen.

Sune Holm understreger at opvarmningsarrangementet har en stor plads i hans hjerte,

- Det er et arrangement vi selv sætter utrolig stor pris på. Vi har nemlig tid til selv at hygge os og sparke lidt dæk med de besøgende. Til vores store event har vi så travlt, at vi ikke kan huske hvad der er sket, når porten lukker kl. 18, siger Sune Holm.

Eventen på havnen i august bliver et af de største og mest actionfyldte motorevents i Danmark i år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...