Kim Larsen trapper ned og Søren Bødker tager over

FREDERIKSHAVN: Efter næsten et helt arbejdsliv i dækbranchen har afdelingsleder for Super Dæk Service Frederikshavn, Kim Larsen, valgt at trappe ned.

Den lokale automekaniker Søren Bødker fra Auto-S i Frederikshavn har første arbejdsdag hos Super Dæk Service 1. oktober og tager endeligt over som afdelingsleder 31. december.

- Jeg fylder 60 her i efteråret, og af hensyn til helbredet ønsker jeg at drosle mit arbejdsliv lidt ned. Men jeg bliver i afdelingen og vil være backup for Søren de næste to år, fortæller Kim Larsen, som af de fleste nok er bedre kendt som "Kim Superdæk".

Kim var oprindelig teknisk assistent i Frederikshavn Kommune men foretog i begyndelsen af 1980’erne en kovending og blev ansat hos og senere medejer af Nordjysk Vulkanisering i Frederikshavn.

I 1992 kom der til at stå Super Dæk Service på facaden, og alt i alt har Kim Larsen været i dækbranchen i 37 år.

Frem til 31. januar 2016 som medejer af Super Dæk Service på Elmevej.

Hans afløser, Søren Bødker, er 40 år og har solide rødder i den lokale autobranche. De seneste fem år har han drevet autoværkstedet Auto-S i Frederikshavn, som nu overgår til Super Dæk Service.

- Jeg stopper som selvstændig med mit lille værksted, fordi jeg ser realistisk på fremtiden og gerne vil være del af noget større. Jeg fik et spændende tilbud fra Super Dæk Service, og jeg er tændt på at tage udfordringen op og håber, at mine kunder fra Auto-S vil følge med, siger Søren Bødker.

- Mit nye job bliver ikke mindre interessant af, at Super Dæk Service næste år flytter ud på Grønlandsvej i Frederikshavn vest, hvor vi pr. 1. januar har lejet nye lokaler. Her får vi rigeligt med plads, bygningerne vil gennemgå en større renovering og ombygning til moderne dæk- og autoværksted, og alt står klar til indflytning i løbet af 2019, siger Søren Bødker.

Den nye afdelingsleder er udlært hos Helge Andersen A/S - Fiat, Alfa Romeo og Mitsubishi - og var her i 15 år kun afbrudt af tre år, hvor han drev ECC bilistbutik og bilpleje.

Senere var Søren Bødker konsulent i tre et halvt år hos Auto Parts i Frederikshavn og drev herefter énmandsværkstedet Auto-S i fem år.

Han har videreuddannet sig til autodiagnosetekniker, og han elsker nye tekniske udfordringer i branchen og har blandt andet været mekaniker for et privat Ferrari motorsportsteam.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...