Butikker starter med at stemple 18 november og slutter 19 december – hovedvinderen udtrækkes i år den 20 december.

- jeg har talt alle de udfyldte stemplede kuponer fra 2018, og der var 28.412. Der er ingen tvivl om at folk bakker op og er glade for denne kampagne om at handl lokalt i jeres butikker, og det er super, at I midt i travlheden tager jer tiden til at udlevere og stemple kuponerne.

Pernille Thygesen er account manager på Nordjyske Medier, der også omfatter Lokalavisen. På et julekickoffmøde for Handelstandsforeningens Frederiks medlemmer fortalte hun om hvor stor en succes Handl lokalt stempelkampagnen havde været i 2018. I disse internettider har denne hyggelige personlige og gammeldags kampagne med at indsamle stempler i butikkerne og så sørge for at aflevere de stemplede kuponer vist sig at have stor opbakning hos frederikshavnerne. 28.412 kuponer er således flere end indbyggere i Frederikshavn by, der 1. januar havde 23.296 indbyggere. Og butikkerne var i gavehumør.

- Der blev udtrukket 268 vindere, så rigtig mange blev glade og ikke mindst vinderen af hovedgevinsten til en værdi af 39.600 kroner var lykkelig, fortalte Pernille Thygesen.

Butikkerne er i denne tid ved at melde ind til NORDJYSKE Medier og Pernille Thygesen oplyser,at man torsdag 14. november kender den nye præmiesum for 2019. Hun håber på, at præmiesummen fra 2018 på de 213.000 kroner bliver overgået til gavn for byens julehandel.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...