Mere end 100 humørstemte gæster deltog, da Nydansk Aktivitetsforening hold fest i Frederikhavn

FREDERIKSHAVN: Nydansk Aktivitetsforening, som arbejder for at hjælpe herboende immigranter/familiesammenførte med at blive integreret i Danmark på tværs af diverse kultur og klasseforskelle, afholdt lørdag 14. december deres julefest i Boligforeningen Vesterports gildesal på Abildgårdsvej i Frederikshavn.

Det er kun anden gang at Nydansk Aktivitetsforening afholder julefest, og deltagerantallet er fordoblet i forhold til 2018.

- Sidste år blev festen afholdt i Brønderslev Kommune, men i år havde bestyrelsen valgt at flytte festen til Frederikshavn, for at de medlemmer og potentielle medlemmer fra nord fik bedre mulighed for at komme med, lyder det.

Julefesten blev besøgt af mere end 100 humørstemte gæster, og der var blandt andet arrangeret stor samspisning med buffet, hvor hver især medbragte deres hjemegns traditionelle julemad, så der var rig mulighed for, at smage en anderledes julemad.

Derefter var der underholdning i form af musik, sang og karaoke.

Julemanden kiggede også forbi og uddelte gaver til børnene, som kvitterede ved samlet at synge sangen om Rudolf med den røde tud for fuld udblæsning.

Foreningen støttes talstærkt af mange sponsorer, og det gav mulighed for et lotteri, hvor der blandt andet blev udtrukket heldige vindere på indgangsbilletten, og også givet flotte præmier til vindere af diverse konkurrencer.

- Nydansk Aktivitetsforening ønsker at takke de deltagende, medlemmer samt ikke mindst vores sponsorer for støtten til foreningen, og for en vellykket og dejlig julefest 2019, siger Per Grønhøj Mogensen på bestyrelsens vegne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...