Psykiatrifællesskabet i Frederikshavn Kommune deltog for første gang i Forårsmessen

FREDERIKSHAVN: Psykiatrifællesskabet i Frederikshavn Kommune deltog for første gang i Forårsmessen i Arena Nord. Og det blev en kæmpe succes, som nok bliver gentaget næste år.

- Vi havde en fælles stand, hvor fem af Psykiatrifællesskabets medlemmer var til stede, og alle deltagerne udtaler meget stor tilfredshed, siger Niels Chr. Jensen fra den lokale SIND-afdeling, der var en af deltagerne.

Udover SIND var idrætsforeningen Mob din Krop, Fontænehuset, Ventilen og Socialpsykiatrien med projekt ”Det Sociale Pitstop” til stede på standen.

- Alle fik skabt gode kontakter og relationer, lyder det fra idrætskoordinator Søren Vestergaard fra Frederikshavn Kommune.

Ventilen i Frederikshavn er et mødested for unge fra 15-25 år, hvor man kan dele små og store ting, og få styrket sin selvtid, eller få øvet nogle af de sociale erfaringer, som kan være svære når man er ung.

Bjørn Pihl fra Ventilen udtaler, at der blev skabt gode relationer og kontakter til mange unge mennesker.

Idrætsforeningen Mob din Krop er ligeledes meget tilfreds med at have deltaget i Forårsmessen, og formand Søren Mose er fuld af begejstring for, at Mob din Krop blev gjort mere synlig.

Socialpsykiatrien i Frederikshavn Kommune, var til stede for at fortælle om projekt ”Det Sociale Pitstop”.

Afdelingsleder Karsten Kamstrup udtaler, at der var stor interesse for at høre om projektet, som tilbyder hjælp til voksne i en svær livssituation. Hvis man synes livet er svært, eller man føler sig ensom, eller måske økonomien er vokset sig over hovedet, eller bare trænger til at tale med nogen, så tilbyder projekt ”Det Sociale Pitstop” hjælp og støtte tre gange ugentlig på adressen Kalkværksvej 7 i Frederikshavn.

Det lokale Fontænehus i Frederikshavn fik fortalt om hvad netop ”Fontænehusmodellen” står for. Der var både medlemmer og personale tilstede på standen, hvor der blev skabt gode relationer, lyder det fra leder Mikael Jensen.

Den lokale SIND-afdeling havde ligeledes meget stor succes med at deltage, og der var knap 40 personer, der valgte at blive medlem af SIND, hvilket er helt fantastisk, lyder det fra formand Carina Sielemann.

Mange politikere - både lokale, regionale og landspolitikere lagde vejen forbi SIND, og alle lovede at sætte mere fokus på Psykiatrien i den forestående valgkamp, hvilket vi jo kun kan være glade for, lyder det fra SIND-formanden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...