Travlhed hos Bannerslund Outlet i weekenden

BANNERSLUND: Det er højsæson for skiferier og de næste par måneder, drager rigtig mange nordjyder afsted. Den aktive ferie tiltaler mange og giver gode muligheder for store oplevelser sammen med familien.

Men det kræver en del udstyr og det har de, som et af de får steder i området hos Bannerslund Outlet I Elling, som i weekenden holdt skimesse.

Den traditionsrige skimesse giver mulighed for se på nyt udstyr, få slebet sine ski samt at møde repræsentanter fra forskellige leverandører.

Og en af dem der gjorde brug af tilbuddet var Per Olsen, som sammen med familien skal til Trysil i år.

Han benyttede lejligheden til at få gode råd til køb af nye slalom støvler fra Fischers repræsentant, som også hjalp med tilpasning af støvlerne.

- Vi tager på ski hvert år og gerne til Norge, hvor vi bor i hytte.

- I år var det Per der havde brug for nye støvler og vores store søn Magnus er vokset ud af sit udstyr, så der skal bl.a. investeres i ny jakke og rygskjold fortæller Elisabeth Olsen.

Der var også mulighed for at få en snak med Stena Lines event manager Sylvester Hansen, som udover at give gode råd omkring overfart og destinationer var klar ved lykkehjulet, hvor der var gode muligheder for at vinde præmier.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...