500 studerende mødte 33 virksomheder

FREDERIKSHAVN: MARTEC stor Erhvervsdag blev som ventet en gedigen succes - både for de studerende og for de 33 virksomheder fra hele landet, der havde fundet vej hele vejen til Frederikshavn.

De deltagende virksomheder var meget tilfredse med de studerendes engagement og målrettethed - og når man spørger de studerende, tyder det på, at de er på bølgelængde med virksomhederne.

- Det er en super mulighed for at møde virksomhederne, og tale praktikpladser, som er relevante for mange af os lige nu. Men det giver også et rigtig godt billede på det arbejdsmarked som vi uddanner os til, sagde Jakob Levi Haslund Maskinmesterstuderende på MARTEC i forbindelse med erhvervsdagen.

For direktør Pia Ankerstjerne er Erhvervsdagen vigtig både i forhold til MARTECs mission om at levere kompetent arbejdskraft til industrien men også for at sikre fortsat erhvervsøkonomisk vækst i regionen.

- Vi er glade for det tætte samarbejde og for at virksomhederne byder ind med gæsteundervisning og i øvrigt inviterer vores studerende indenfor for at opleve deres hverdag, siger Pia Ankerstjerne, direktør på MARTEC.

Alle deltagende virksomheder får tilbuddet om, at lave et oplæg for de studerende om formiddagen, samt at stille en stand op i skolens Multisal. På den måde kan virksomheder der ikke umiddelbart har et bredt kendt navn, eller ligger langt fra Nordjylland, og de studerendes nærmiljø, snakke direkte til de studerende, og måske åbne deres øjne for andre områder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...