FFI Special Olympics til venskabsbytræning i Norge

FREDERIKSHAVN: Når bolden ruller, så lever man for alvor.

Sådan har mange spillere det - og FFI Special Olympics er bestemt ingen undtagelse.

Faktisk var holdets spillere helt oppe på dupperne, da et venskabsbybesøg i Norge lokkede.

Forventningen var stor hos de 24 deltagere, som alle glædede sig til at besøge vores norske venner, som har været på weekend i Frederikshavn to gange.

Efter en sejltur fra Hirtshals til Larvik stod alle de norske spillere og ledere og tog imod det danske lag med norske og danske

flag.

Turen gik til et af Norges smukkeste områder, nemlig Krageø, hvor træneren fra Krageø, Fredrik Brubakken, havde arrangeret en fantastisk weekend.

Vejret var godt – og først spillede alle tre hold tre kampe mod hinanden og så blev FFI special Olympics indlogeret på et vandrerhjem i udkanten af Krageø.

Lørdag stod i hyggens tegn.

Fredrik Brubakken havde planlagt aktiviteter og oplevelser og spændende udfordringer.

Om formiddagen fik alle tilbudt at sejle med kajak, og en instruktørsørgede for at de mange, der havde lyst, fik de rigtige vink inden sejladsen.

Der var også beachhåndbold, basket og fodbold på programmet.

Efter frokost var der arrangeret en sejltur gennem den smukke norske skærgård, med suveræne muligheder for badning, skovture og hyggetimer med de norske venner.

Om aftenen var der lavet festmiddag nede ved vandet.

Der var rigtig disket op.

Krageø er kendt for at have Norges bedste pølser og det kan alle 24 FFI Special Olympics-spillere skrive under på er rigtigt.

Efter en lækker middag kunne dem der havde lyst tage med en tur ned i byen hvor Fredrik Brubakken inviterede alle 60 deltagere til kaffe og kage i sin have.

Søndag formiddag var der dømt mixede hold, og her var det var sjovt at spille med andre end dem, holdene spiller med til daglig.

Efter et par timers håndbold var det ved at være slut for turen.

Så efter kram og high fives og vi ses snart igen, kørte Larvik og FFI tilbage til Larvik - og derefter videre med færgen til Danmark igen.

- Vi håber på, at vi får besøg af vores norske venner, når vi har det store Special Olympics stævne til maj. Det er fra 15-17 maj – og det kunne være rigtig sjovt, hvis vi kunne fejre den norske nationaldag i Frederikshavn, siger Tove Varmløse Malmberg på vegne af FFI special Olympics.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...