Marie Carmen Koppel giver julekoncert

ELLING: En julekoncert med Danmarks førende gospel- og souldiva er en oplevelse ud over det sædvanlige.

Mandag 10. december klokken 19 kan man opleve sangerinden sammen med pianisten Steen Rasmussen og brormand Benjamin Koppel på saxofon i Elling Kirke.

Marie Carmen Koppel har gennem de sidste 25 år opbygget et stort og trofast koncertpublikum. Med sin store stemme fylder hun kirker, spillesteder og kulturhuse landet over med intensitet, nerve og musikalitet på internationalt niveau.

En gammel drøm gik i opfyldelse for Marie Carmen Koppel i 2010 med julealbummet ”A Merry Little Christmas”, der indeholder gamle amerikanske juleklassikere i nye smukke arrangementer bl.a. ”Silent Night” og ”White Christmas”. Med en snert af gospel og hendes store stemmepragt er det blevet et smukt julealbum, som hun elsker at synge til sine kirkekoncerter i den søde juletid.

Marie holder i det hele taget rigtig meget af kirkekoncerterne, da, som hun selv udtrykker det:

- Kirkerummet passer perfekt til min stemme og mine sange. Der er plads og rum til min stemme og en smuk stemning, der giver sjælen ro.

Efter et brag af en julekoncert med Aalborg Symfoniorkester skrev anmelderen i Nordjyske Stiftstidende:

- Det var vores egen Marie Carmen Koppel, som brændte igennem i sine sange med en stemme der forenede Whitney Houstons perfektion med en Gladys Knights sjælfulde frasering (bare renere), og så med det ekstra, som var hendes egen indlevelse i sangene og teksterne. Koppel har i den grad levet sig ind i den sorte amerikanske gospeltradition, så hun kan trække direkte på dens dybe folkelige rødder og tilføre gospelsangen dens særlige intensitet og følelsesdybde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...