Nordjyske fodboldfirma har vind i sejlene

KOMMUNEN: Oprindeligt ville iværksætteren, Christian Winther Borup, blot tilbyde en ekstra ugentligt fodboldtræning, men efterspørgslen på teknisk fodboldtræning er siden nærmest eksploderet.

Især Gold Age Fodboldskolerne i efterårsferien har været populære, så i år er der hele seks fodboldskoler at melde sig til, hvor der sidste år blot var to, inklusive to målmandsskoler, i henholdsvis Hjørring, Nørresundby, Sindal og Frederikshavn.

- For godt et år siden sad jeg selv og tegnede logoet, og kæmpede med at lave en hjemmesiden uden den store know-how for hjemmesideredigering, og jeg kan næsten ikke tro mine egne øjne, når jeg ser hvor langt vi er nået på så kort tid. siger Christian Winther Borup.

Siden han startede akademiet, har han haft 300 nordjyske drenge og piger igennem de mange tilbud, der også tæller personlig træning, klubtræninger, mini kampstævner, mentaltræning og samarbejde med flere nordjyske klubber, efterskoler og endda et fodboldakademi i Uganda.

- Vi er stolte over ydmyge over den store interesse, der er for vores projekt, og at over 300 børn har været i Gold Age tilbud, gør bare at vores vision om at løfte nordjysk børnefodbold, ikke er så urealistisk igen, siger Christian Winther Borup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...