Tirsdagens åbent hus på handelsskolen gav stort rykind

FREDERIKSHAVN: Handelskolens direktør Brian Andersson, bød velkommen i fælleslokalet SHIPPING.dk, da der forleden var åbent hus på handelsskolens erhvervsuddannelser EUD og Maritim Business EUX.

De mange fremmødte fik en orientering om de to erhvervsuddannelser, deres tre studieretninger og elevernes muligheder for, at blive klædt på til mødet med det merkantile erhvervsliv.

Gæsterne mødte også detailvirksomheden YouSee og handels- og kontorvirksomheden Uggerhøj Biler A/S, som deltog i erhvervsuddannelsernes Åbent Hus for at give kommende elever indblik i, hvilke elevuddannelser de hver især ansætter elever inden for, samt hvilke karrieremuligheder en elevuddannelse også byder på, når man først påbegynder en erhvervsuddannelse.

Efter fællesorienteringen fik gæsterne mulighed for at kigge sig omkring de nyrenoverede lokaler, som erhvervsuddannelsernes bygning byder på.

Kl. 19.00 bød rektor Mik Ingenuus velkommen til HHX, i Auditoriet på Frederikshavn Handelsskole.

I sin velkomsttale, lagde Mik Ingenuus vægt på at fortælle, hvad handelsskolen fokuserer på og hvad eleverne kan forvente at møde.

- Vores helt store fokus på Frederikshavn Handelsskole handler om læring. Eleverne skal lære noget her hos os. Vores andet store fokuspunkt handler om trivsel. For hvis ikke man har det godt, så lærer man ikke noget. Det er sådan det er, og derfor er vi utrolig fokuseret på at eleverne har det godt og at de lærer noget.

Efter rektors velkomsttale blev gæsterne introduceret til studentereksamens opbygning, indhold og studieture.

Efter fællesorienteringen i skolens Auditorium fik gæsterne tre runder af 20 minutter, hvor de havde mulighed for at vælge, hvilke studieretninger de ville høre mere om.

Inden runderne og i pauserne, kunne gæsterne opleve stande som repræsenterede skolens øvrige tilbud til de kommende gymnasieelever, som for eksempel; studieture, bibliotek og elevråd/festudvalg.

Nu skal elever, der går ud af folkeskolen i år bestemme sig for, hvilken ungdomsuddannelse de vil ansøge om optagelse på. Ansøgningsfristen for at underskrive ansøgningen er senest 1. marts 2019.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...