Det bliver en anderledes sommer i Skagen i år. For første gang siden 1971 bliver det uden Skagen Festival. Ikke kun musikken, men også de godt 650 frivillige iført festivaltrøje, vil mangle i bybilledet i festivalugen.

Siden årets festival blev aflyst, er det strømmet ind med hilsner fra nær og fjern. ’Opbakningen til Skagen Festival har været helt fantastisk’ fortæller Thorben Pedersen fra Skagen Festival Fond og fortsætter ’- det betyder alverden ovenpå sådan en mavepuster, hvor alt pludselig blev sendt til hjørne. Festivalen stod overfor at skulle byde velkommen for 50. gang, forberedelser har været undervejs i snart 1½ år og der var et flot musikprogram klar. Det har været rørende at mærke, hvordan alle festivalgæsterne har vist, at de står bag festivalen og de mange frivillige. Mange har endda efterspurgt mulighed for at hjælpe festivalen økonomisk.’

Den udstrakte hånd tog Skagen Festival Fond imod, og Fonden har netop søsat et nyt tiltag: Støt Skagen Festival – få en trøje som tak. ’- Vi kontaktede vores faste samarbejdspartner og lokale trøjeleverandør, Tip Top Erhverv, og Michael Munk Nielsen var hurtigt med på idéen. Vi har sammensat et lille udvalg af t-shirt, polo- og hættetrøjer, som alle får et sær-tryk med ”Jeg støtter Skagen Festival” når bestillingerne modtages. Salget åbnede i sidste uge og webshoppen har fået en overvældende modtagelse! De første støttetrøjer er netop sendt afsted til byer spredt over hele Danmark – selv til Sverige og Norge’ slutter Thorben og glæder sig til at se de mange støttetrøjer i byen, som kan opveje bare en lille smule for de manglende festivalfrivillige.

Har du lyst til at bakke op og støtte Skagen Festival, kan støttetrøjerne bestilles via Skagen Festivals hjemmeside. Der er mulighed for at afhente hos ’Tip Top Erhverv’ i butik og show-room på Isvej.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...