Støttekoncert med kendte navne og bredt repertoire

FREDERIKSHAV N: Torsdag 4. april klokken 19.30 i Abildgård Kirke er der være koncert til for fordel for Kræftens Bekæmpelse.

Koncerten er en del af Stafet For Livet, som foregår til august på Knivholt.

Igen i år er der gjort alt for at skabe et spændende og alsidigt program til denne velgørenheds koncert.

Traditionen tro vil flere kor være repræsenteret, deriblandt sanggruppen Banketten, som er et firstemmigt kor under ledelse af Birgitte. Bankettens repertoire spænder fra kirkemusik til danske og udenlandske rytmiske sange

Blue Note Choir, som er under ledelse af Henrik Strøm, er et rytmisk kor med omkring 60 medlemmer. Koret synger alt fra swing til gospel over pop/rock og ballader. Og denne aften er vi lovet blandt andet helt nye popsange, som vi er sikre på, vil skabe stor glæde blandt publikum. Udover de 2 førnævnte kor deltager også Abildgård Kirkes ungdomskor og solister under ledelse af Knud-Erik Thrane.

Vi kan igen glæde og til at få besøg af Den Unikke Trio, som består af Tina Siel, fløjtenisten Tine Lilholt og pianist Knud-Erik Thrane. Denne ”lokale” trio, som vist ikke behøver nærmere beskrivelse her i området, vil også denne aften, med deres gode humør og musikalitet, bidrage til en festlig koncert. Tine Lilholt vil ligeledes spille et smukt stykke klassisk musik med organist Søren Rasmussen ved orglet.

Vi er i år stolte af at kunne præsentere musicalsanger og skuespiller Anders Teigen, som igennem 25 år har medvirket ved nogle af de store musicals: Les Miserables, Atlantis, Jesus Christ Superstar, Chess, Sound of Music og Lyset over Skagen. Og det er fra disse musicals, at Anders Teigen, med sin store stemme, vil synge nogle af de største hits. Vi kan love en stor oplevelse.

Betal efter formåen

I år er vi glade for, at byrådsmedlem Anders Broholm har sagt ja til at lede slagets gang, og Anders vil på sin egen personlige måde binde de enkelte musikindslag sammen.

- Vi håber igen i år, at mange vil benytte lejligheden til at møde op til denne festlige koncert, hvor entréen og forfriskningen i pausen er gratis, og hvor alle medvirkende medvirker uden honorar.

Dog er der tale om en velgørenhedskoncert hvor alle donationer, som med tak modtages ved udgangen, vil gå ubeskåret til Kræftens Bekæmpelses gode arbejde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...