FREDERIKSHAVN: I denne tid hvor alt ikke-professionelt idræt er sat på pause, har Frederikshavn Blackhawks forsøgt, at tænke lidt anderledes for at holde gang i sin store medlemsskare.

Ud over lidt træning i små grupper forskellige steder i løbet af ugen, har Blackhawks opfordret til at spille BY-SPILLET i den kommende tid.

BY-SPILLET går i al sin enkelthed ud på at se andre sider af din by og selvfølgelig få noget motion.

Typisk går, løber eller cykler man sin sædvanlige rute, når man motionerer, men i BY-SPILLET er det med et sæt spillekort man vælger, hvor din i tur i byen går til.

Hvert kort har en destination i byen, nogle destinationer er faste og andre kan man selv vælge.

Man deltager i spillet ved at tage sin cykel, sine løbesko eller sit gå-tøj og ellers se, hvor de 5 kort fører dig hen.

- Vi lagde op til at man postede billede på vores Facebookside med billeder af de forskellige destinationer man kom til - det har rigtig mange gjort, fortæller Kasper Jørgensen.

- Vi har fået respons fra medlemmer og forældre, der har været afsted flere gange i den forløbne weekend og været steder i byen, hvor de aldrig har været før eller har glemt.

- Der er flere andre foreninger, der har set vores opslag og opfordret deres medlemmer til at prøve BY-SPILLET. Det er rigtig dejligt, at vi foreninger kan hjælpe hinanden på kryds og tværs med at holde gang i vores medlemmer, slutter Kasper Jørgensen.

Vil du selv prøve BY-SPILLET, kan du finde en hurtig gennemgang af ”spillereglerne” og en oversigt over alle korts betydning på Frederikshavn Blackhawks Facebook side, som i sin enkelthed hedder Frederikshavn Blackhawks.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...