Spænding, naturoplevelse og motion er ingredienserne i sommerens række af kondibingo arrangementer, som gennemføres af borgerforeningen i Hulsig.

Kondibingo er en af de årelange traditioner, som samler borgere, sommerhusejere, campister og sommergæster i den aktive landsby mellem Skagen og Ålbæk.

Hver mandag aften i sommerperioden udlægger borgerforeningen en rute i naturområdet omkring Hulsig. Ved landsbyens jernbanestation – af nogle kendt som Hulsig Hovedbanegård – sælges bingopladerne, som udfyldes ved poster på en ca. 4 km lang rute. Når man har været igennem ruten kan man fastslå om man har vundet en præmie – en fyldt række giver 10 kr., to rækker 50 kr. og hele pladen fyldt udløser bingo med 100 kr.

- Det er altid en fornøjelse at se, hvordan Hulsig-borgere og gæster kombinerer spillelysten med en god travetur på omkring en time. Ikke mindst børnene er begejstrede for denne leg, siger Carsten Kristensen, formand for Hulsig og Omegns Borgerforening.

Kondibingo-sæsonen starter mandag den 29. juni kl. 19. Hver mandag aften er der en ny rute, frem til afslutningen den 10. august.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...