Rasmus Nøhr, Zididada og en håndfuld lokale kunstnere forvandlede lørdag Plantagen til Danmarks dejligste havefest

FREDERIKSHAVN: Det er sommer i Europa, og lørdag var der seriøst sommer i Plantagen, da Danmark Dejligst-turnéen kom forbi.

Rasmus Nøhr er ankermanden i den landsdækkende turné, der besøger de lidt mindre byer. Sammen med Zididada og forskellige andre bands, der er på plakaten - sammen med skiftede lokale aktører fra de 25 byer på turnéen.

Every day’s a holiday...

I Plantagen i Frederikshavn var det Danmarks melodi grand prix-deltager, Lasse Meling fra Stenhøj, der åbnede koncerten efterfulgt af Flow og Anne Møller. Inden Zididada for alvor løftede havefesten med sine glade sange, der ligesom Zididada rimer på evig sommer og sol. En dansk version af The Beach Boys om man vil...

"Every day’s a holiday, zididada day", sang Jimmy Colding ud over publikum, der kvitterede med kunsten at stå med kæberne omkring et krus fadøl og klappe taktfast i hænderne.

Kommer nok hjem...

Lokale Lars Samuelsen fik også hele Plantagen til at gynge med i fællessang til Nikolaj & Piloternes monsterhit "Kommer nok hjem", også kendt som "Sidder på en raket", og lidt over 21, da solen var væk bag de høje trækroner og en kølig brise havde ramt den gamle bypark, kom den så: Rasmus Nøhrs signatursang og kendingsmelodi: "Sommer i Europa".

Det lokale band Mellem Os med Kathrine Møller Meyer som markant vokal frontfigur sluttede Danmarks Dejligst med et forrygende dyk i jukeboxen med de største hits, som alle kunne synge med på. Et effektfuldt punktum på Danmark Dejligst, der efter en enkelt afstikker til Knivholt Hovedgård var tilbage i Plantagen - og det så ud til at passe publikum.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...