Da fritidscentret Solsikken i juni fik overrakt 25.000 kr. af KidsAid og Bangsbo U14, lovede daglig leder i Solsikken Pia Dühring at holde en fest. Og det løfte blev indfriet fredag aften, hvor fritidscentrets brugere sammen med foldbolddrengene fra Bangsbo holdt hyggeaften.

TrylleThomas startede festen med et magisk trylleshow der vakte stor begejstring. Herefter var der fællesspisning med mad fra Bones.

Efter maden underholdt og spillede Lars Samuelsen og som afslutning var der diskotek. En festlig aften for alle og ikke mindst en stor oplevelse for fritidscentrets brugere.

Solsikken er et fritidscenter for børn fra 11-18 år, som alle er ramt af svære indlæringsvanskeligheder og handicap. Der går i øjeblikket 21 børn på centret.

Tirsdag 29. oktober fortsætter velgørenshedsarbejdet, når Bangsbo U14 i samarbejde med Kids Aid arrangerer en stor støttekoncert i det musiske hus med optrædener af Christopher, Uffe Holm, Henrik Svanekiær og Claus Elming. Billetsalget hertil starter 25. september.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...